FC Bihor şi Arieşul Turda sunt despărţite în clasament de numai două puncte. Chiar dacă în această săptămână turdenii au declarat că se gândesc să se retragă din campionat pentru că întâmpină grave probleme financiare, FC Bihor nu crede în această ipostază.

Orădenii au constatat că toate echipele care vin la ei sunt pe cale de desfiinţare, aşa cum a fost şi cazul celor de la UTA, însă pe teren riposta este consistentă aşa că nu-i interesează ce spun adversarii. „Este curios că toţi au probleme când vin la noi însă, aşa cum a fost cazul celor de la UTA, pe teren au dat totul. În accepţiunea mea Turda va veni la Oradea să ciupească punct sau puncte altfel intră în hora retrogradării. Eu m-am pus în loc lor astfel că m-aş duce la Oradea să câştig!", a spus antrenorul echipei orădene, Dan Dobai.

„Este o echipă de talie şi forţă care nu se dă la o parte de la joc. Nu se închide, este dispusă la efort şi pune mari probleme. Locul din clasament (n.r. locul 12) nu este conform cu realitatea", a adăugat el.

Partida FC Bihor - Arieşul va avea loc pe Stadionul Municipal Iuliu Bodola, de la ora 11, iar spectatorii elevi, studenţi sau pensionari, care vor purta însemnele roşu - albastre ale clubului, vor avea intrarea gratuită.