Conducerea şi staff-ul tehnic al echipei FC Bihor au stabilit programul jocurilor amicale pe care echipa de fotbal fanion a judeţului le va susţine în această iarnă.

FC Bihor va disputa primul joc din noul an pe data de 6 februarie, în deplasare, în Ungaria, cu echipa Bekescsaba. Apoi, pe 10 februarie, tot în Ungaria, "roş-albaştrii" vor întâlni echipa Szeged.

De la Szeged, echipa orădeană va pleca spre Budapesta, de unde se va îmbarca spre cantonamentul din Antalya.

În cantonamentul din Turcia, programat în perioada 11-22 februarie, au fost stabilite 5 jocuri. Astfel: 13 februarie, cu Gaz Metan Mediaş, pe 17 februarie, cu Uchaly (Rusia, Liga a II-a), pe 21 februarie, cu Achtobe (Kazahstan, Liga I). Celelalte două jocuri din Antalya, din datele de 15 şi 19 februarie, nu au definitivate încă adversarii.

După revenirea în ţară, FC Bihor va mai disputa încă două jocuri amicale, la Oradea, cu FC Botoşani (Liga a II-a, Seria I), pe 27 februarie, şi cu FC Hunedoara (Liga a III-a, Seria a V-a), pe 2 martie.

În cantonamentul din Turcia vor pleca 25 de jucători. Noutăţile echipei sunt Cristian Bud, Ciprian Vasilache şi Florin Lazăr, jucătorii care au semnat deja înţelegerile cu FC Bihor.

Dintre jucătorii tineri veniţi în pregătiri nu a mai rămas nimeni, toţi cei patru din zona Piteştiului reîntorcându-se la echipele lor, inclusiv Prodan. Nici francezii Mendy şi Mendes ori italianul Cibocchi, veniţi, de asemenea, în probe, nu au fost reţinuţi.