Fotbaliştii de la FC Bihor vor susţine sâmbătă la Focşani jocul din etapa a 8-a a Ligii a II-a, în compania formaţiei locale CSM, o altă nou-promovată în eşalonul secund.

Este un meci cu puncte preţioase pentru ambele combatante, fiindcă ambele se situează în partea inferioară a clasamentului. Orădenii vin după trei înfrângeri consecutive în campionat şi speră să rupă acest şir al rezultatelor negative, în timp ce cei de la Focşani sunt pe locul 20, cu doar 4 puncte.

La rândul lor, roş-albaştrii bihoreni se află cinci locuri mai sus, pe poziţia a 15-a, cu 7 puncte.

În vederea acestui joc programat sâmbătă de la ora 11, la Stadionul Milcovul din Focşani, delegaţia clubului FC Bihor a plecat joi după antrenamentul din prima parte a zilei. Distanţa până în municipiul reşedinţă al judeţului Vrancea a parcurs-o cu o oprire la Braşov, unde echipa a înnoptat. Apoi, în cursul zilei de vineri echipa şi-a continua deplasarea spre Focşani, unde va şi susţine un antrenament.

Din lotul deplasat pentru acest joc nu fac parte Ioan Hora, Alex Băican, Ionuţ Rus şi Adelin Nica, fotbalişti cu probleme medicale.

„Înaintea partidei, atmosfera este bună. Ştim că ne lipsesc rezultatele, dar muncim pentru a le obţine cât mai curând. Băieţii s-au antrenat foarte bine ca întotdeauna, ştiind că urmează un meci foarte important pentru toată lumea. CSM Focşani este o echipă combativă acasă, care se apără bine, dar eu zic că avem armele noastre pentru a contracara asta. Chiar dacă presiunea rezultatului există, echipa trebuie sa fie liniştită pentru a putea da maxim, iar noi vom da tot ce putem pentru a obţine victoria. Ştim că este o perioadă dificilă, dar vom face tot posibilul să ieşim din ea cât mai curând şi o vom depăşi cu toţii împreună", a declarat directorul tehnic al clubului FC Bihor, Gustavo Aragolaza, înaintea deplasării.

În etapa precedentă, FC Bihor a pierdut acasă în faţa Stelei, cu scorul de 0-1, în timp ce CSM Focşani a jucat tot pe teren propriu şi a remizat cu scorul de 1-1 în compania celor de la FC U Craiova.

Jocul de pe Stadionul Milcovul dintre CSM Focşani şi FC Bihor Oradea va fi arbitrat la centru de bucureşteanul Horia Mladinovici, în timp ce arbitrii asistenţi au fost desemnaţi Cosmin Vătămanu din Bucureşti şi Alexandru Filip din Constanţa. 

Meciul nu va fi televizat.


Programul etapei a 8-a din Liga a II-a la fotbal:

Sâmbătă, 28 septembrie, ora 11

FC Voluntari - Unirea Ungheni  (FRF TV)

Ceahlăul Piatra Neamţ - CSC 1599 Şelimbăr 

Viitorul Pandurii Târgu Jiu - Chindia Târgovişte 

AFC Câmpulung - Muscel - Metaloglobus Bucureşti 

Metalul Buzău - CS Mioveni 

CSM Reşiţa - Concordia Chiajna 

CSC Dumbrăviţa - CSM Slatina 

CSM Focşani - FC Bihor Oradea 

Sâmbătă, 28 septembrie, ora 12

FC Argeş - Corvinul 1921 Hunedoara (Digi Sport şi Prima Sport)

Duminică, 29 septembrie, ora 11

FCU 1948 Craiova - CS Afumaţi (Digi Sport şi Prima Sport)

Luni, 30 septembrie, ora 18

Steaua Bucureşti - Csikszereda Miercurea Ciuc (Digi Sport şi Prima Sport)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!