FC Bihor şi Gaz Metan CFR Craiova se vor confrunta sâmbătă, în ultima etapă a turului, pe Stadionul Iuliu Bodola, cu dorinţa anunţată de a câştiga cele trei puncte puse în joc.

Fiecare echipă are atuurile ei: FC Bihor va evolua pe teren propriu şi porneşte din postura de favorită, în timp ce craiovenii au un şir de 7 meciuri consecutive în care nu au cunoscut înfrângerea. Mai mult, în etapa trecută, Gaz Metan CFR a învins liderul CS Mioveni, scor 2-0, deschizând astfel drumul sibienilor spre prima poziţie în clasament.

FC Bihor revine pe teren propriu după ce în etapa a XIV-a a fost învinsă de Petrolul Ploieşti, scor 1-0. Meciul a fost dominat de bihoreni, dar fără succes: au ratat o lovitură de la 11 metri, iar astfel au şi căzut două poziţii în clasament.

În partida de sâmbătă revin după suspendare fundaşul Oltean şi atacantul Bîrză, ultimul acuzând încă o accidentare, drept pentru care evoluţia sa este incertă.

În schimb, Mărkuş şi Florean au revenit din Italia, unde au evoluat în echipa naţională under 19 a României, în disputa cu echipa similară a Italiei, cei doi internaţionali fiind la dispoziţia antrenorului Gheorghe Ghiţ pentru meciul de sâmbătă.


Rezultatele celor două echipe: 

5. FC Bihor 13 7 2 4 16-11 23
8. Gaz Metan CFR 13 4 5 4 16-17 17


Echipe probabile:

FC Bihor: Fildan - Moraru, Muscă, Oltean, Lupu - Chiş, Deaconescu, Danci, Sorian - F. Pop, Mărkuş.
Antrenor: Gheorghe Ghiţ.

Gaz Metan CFR: Neagoe - Firoiu, Irimescu, Nicola, Buşu - Mitroi, Pătrană, Vigariu, Neacşa - Trifu, Boroiban.
Antrenor: Ionel "Jerry" Gane

Arbitri: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) - Mihai Marius Marica (Bistriţa), Ciprian Iovu (Botoşani). Arbitru de rezervă: Claudiu Ştefănuţi (Năsăud).

Observatori: Zaharia Ciev (Timişoara), Kanyaro Attila (Târgu Mureş)