Continuă degringolada la FC Bihor! Echipa orădeană a fost învinsă miercuri seara la Drobeta Turnu Severin, de formaţia locală Gaz Metan, cu scor de neprezentare. După ce la pauză gazdele conduceau la limită cu 1-0, în partea a doua s-au distanţat şi mai clar impunându-se, în final, cu 3-0.

Meciul, amânat la cererea orădenilor, din cadrul etapei a III-a a ligii a II-a, a fost dominat cu autoritate de gazde, care pe lângă cele trei goluri marcate şi-au creat şi alte situaţii de a înscrie. FC Bihor a replicat modest, punând în pericol de puţine ori poarta adversă.

Primul gol al întâlnirii s-a marcat în minutul 17, când Şaim a înscris cu un şut puternic de la 25 de metri, în dreapta portarului Pogacsics. Apoi, până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic notabil, cu toate că iniţiativa a aparţinut tot severinenilor.

În repriza a doua, bihorenii sperau să revină, dar tot gazdele au rămas mai periculoase şi şi-au creat cele mai multe ocazii, înscriind alte două goluri, prin Mitic mai întâi, în minutul 67, când Neacşa a centrat dintr-o lovitură liberă de la 35 de metri lateral stânga, iar atacantul gazdelor a plonjat în careu şi a reuşit să ducă scorul la 2-0, şi prin Mutinho în ultimul minut de joc, când Trifu i-a pasat cu exteriorul acestuia şi brazilianul a înscris cu un şut de la 17 metri în dreapta portarului Pogacsics.

Antrenorul Gheorghe Ghiţ nu a putut conta la acest joc pe trei jucători, Moraru, Sfârlea şi Mărkuş, cu toţii accidentaţi în partida cu UTA, în schimb au revenit Muscă şi Danci.

Din păcate, jocul formaţiei orădene în acest început de campionat este departe de evoluţia din finalul sezonului trecut, când a fost obţinut locul secund în serie, ca urmare a unor rezultate bune, mai ales din deplasare, obţinute însă şi în urma unei prestaţii pe măsură.

Antrenorul orădean a trimis în teren următoarea formulă de echipă: Pogacsics - Oltean, Muscă, Deaconescu, Diarra - Danci, Selagea (min. 71 Malinic), Sorian - Florean, Bârză (min. 55 Coroian), Fl. Pop (min. 38 Birtalan).

FC Bihor rămâne, astfel, doar cu trei puncte acumulate după primele patru etape de campionat, ca urmare a înregistrării unei singure victorii şi a patru înfrângeri, şi se situează în partea inferioară a ierarhiei.

Prin succesul de miercuri seară în schimb, Gaz Metan Severin a urcat până pe poziţia secundă a clasamentului seriei vestice din Liga a II-a.

Sâmbătă, în etapa a V-a, FC Bihor va evolua la Baia Mare, în compania formaţiei FC Maramureş.