Cu toate că postul TV care va transmite meciul de sâmbătă al FC Bihorului, cu Unirea Alba Iulia, de pe teren propriu, a dorit ca partida de la Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", din etapa a II-a a ligii secunde să debuteze de la ora 12, iar mai apoi 13, pentru a mai transmite dimineaţă un alt joc de liga a II-a, conducerea clubului orădean nu a fost de acord, având în vedere temperatura ridicată care se anunţă la orele amiezii. În cele din urmă, cele două părţi s-au înţeles şi partida va rămâne de la ora 11, deşi canalul Digi Sport a difuzat deja câteva promo-uri cu jocul programat de la ora 13.

"Nu dorim să avem experienţele din sezonul trecut, când de exemplu, la meciul cu Petrolul am evoluat pe o căldură toridă, nu tocmai propice unui joc de fotbal", a declarat preşedintele FC Bihor, Şerban Morcan.

După înfrângerile de la Timişoara, din prima etapă, şi de la Cluj, din Cupa României, echipa orădeană doreşte să se reabiliteze în faţa propriilor suporteri şi să demonstreze că aceste eşecuri au reprezentat un simplu accident şi că locul "roş-albaştrilor" este la vârful clasamentului. "Sâmbătă sunt obligatorii trei puncte cu Alba Iulia. Sper ca în urma unui joc bun să obţinem victoria", a declarat antrenorul Gheorghe Ghiţ.

Tehnicianul orădean nu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea acestei partide, astfel că Ghiţ va putea alinia cea mai bună echipă.

În oraş, interesul pentru revenirea echipei orădene în campionat este crescut, cu toate că nu a mai obţinut promovarea şi a debutat cu stângul în noul sezon. Dacă anul trecut, în tot sezonul a fost cumpărat un singur abonament, acum, la doar câteva zile după punerea lor în vânzare, microbiştii orădeni au achiziţionat 17.

Fanii "roş-albaştrilor" doresc ca echipa favorită să demonstreze că nu întâmplătoare au fost rezultatele din sezonul trecut şi că acum, cu o echipă mai omogenă, orădenii vor obţine, în sfârşit, promovarea.