Sâmbătă, de la ora 11, sunt programate jocurile etapei a XXVI-a în cadrul seriei vestice a celui de-al doilea eşalon fotbalistic al ţării.

În această etapă, numai Luceafărul Felix va juca dintre echipele bihorene, FC Bihor urmând a avea liber, fiindcă Arieşul Turda, formaţie care ar fi trebuit să-i fie adversară s-a retras din competiţie încă din pauza competiţională din iarnă. Astfel "roş-albaştrii" orădeni vor câştiga la "masa verde" cu scorul de 3-0 şi îşi vor adăuga alte trei puncte în clasament, ajungând la a patra victorie consecutivă şi având prilejul de a mai urca câteva locuri în clasament, în funcţie de celelalte rezultate.

Luceafărul Felix, în schimb, va face deplasarea la Turnu Severin, pentru partida cu echipa locală Gaz Metan. Va fi un joc extrem de dificil pentru ambele echipe, cu atât mai mult pentru bihoreni care vor evolua în deplasare. Se vor întâlni ocupantele poziţiilor a III-a, Gaz Metan Severin, cu cea de-a IV-a, Luceafărul Felix, un singur punct despărţindu-le pe cele două în ierarhia la zi.

În caz de victorie, elevii lui Leo Grozavu vor urca pe treapta a treia a ierarhiei şi vor lua o opţiune serioasă pentru a încheia campionatul pe acest loc. Dacă însă bihorenii vor pierde la Severin, atunci vor rămâne la 4 puncte în urma echipei Gaz Metan în clasament.

În această etapă, UTA, de pe locul V, va avea o misiune facilă, urmând a primi replica băimărenilor de la FC Maramureş. FC Timişoara este ca şi învingătoare în disputa de pe teren propriu cu Mureşul Deva, în timp ce liderul, Gloria Bistriţa, va evolua la Rm. Vâlcea.

Interesant de urmărit va fi ce se va întâmpla şi în jocurile de la Piatra Olt şi Alba Iulia, acolo unde vor evolua FC Argeş şi Chindia Târgovişte, echipe care în cazul unor înfrângeri, vor cădea sub FC Bihor în clasament.

Se anunţă, aşadar, o etapă plină de interes, însă jocul de la Severin este considerat derby-ul rundei şi rămâne de văzut dacă Luceafărul Felix va avea puterea să treacă cu bine şi de acest hop.


Programul rundei de sâmbătă din Seria a II-a a Ligii a II-a la fotbal

program_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 


Clasament

clasament_27.jpg