Federaţia Română de Fotbal a stabilit vineri programul jocurilor din turul II al fazei naţionale din Cupa României.

Conform împerecherii făcută pe criterii geografice, cele două echipe bihorene din această fază, FC Bihor şi Crişul Sântandrei, vor juca între ele pentru un loc în turul III.

Meciul dintre cele două va avea loc la Sântandrei, pe terenul echipei mai slab cotată. Disputa va avea loc miercuri, 7 august, de la ora 17.30, la Stadionul Crişul din Sântandrei.

Dacă FC Bihor, care este proaspăt divizionară secundă, intră în competiţie în acest tur, echipa din Sântandrei a jucat şi în primul tur, când s-a impus la loviturile de departajare, la Sânmartin, pe terenul celor de la Lotus Băile Felix.

Până la meciul de miercuri, FC Bihor va debuta însă în noul sezon al Ligii a II-a, în acest weekend, sâmbătă, de la ora 18, pe teren propriu, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Meciul cu gorjenii va fi televizat, dar clubul orădean îşi aşteaptă cât mai mulţi suporteri alături de echipă, pentru un debut favorabil la revenirea în eşalonul al doilea. Porţile Stadionului Iuliu Bodola se vor deschide de la ora 16.30.

Între timp au fost anunţaţi şi arbitrii disputei FC Bihor - Viitorul Panduri. La centru va oficia clujeanul Sorin Vădana, în timp ce arbitrii asistenţi vor fi Ioan Cozorici din Zalău şi Kopriva Biro Tamaş din Carei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!