Vineri, după desfăşurarea jocurilor din penultima etapă a play-off-ului Seriei a 7-a a Ligii a III-a la fotbal, jucătorii de la FC Bihor şi-au aflat adversarul din semifinalele barajului pentru promovare în Liga a II-a.

Este vorba despre echipa ACSO Filiaşi, formaţie care ocupă locul 2 în Seria a 7-a cu patru puncte mai mult decât echipa de pe poziţia a 3-a şi astfel nu mai poate fi ajunsă în clasament, indiferent de rezultatele ultimei etape. De asemenea, nu poate urca pe primul loc, întrucât prima clasată are cu şapte puncte mai mult.

În penultima etapă din play-off-ului Seriei a 7-a, ACSO Filiaşi a cedat cu scorul de 3-4 în deplasare, pe terenul primei clasate, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, în timp ce CSM Deva şi ACS Viitorul Şimian au remizat cu scorul de 2-2. 

Cum în Seria a 8-a lucrurile sunt clare de mai mult timp, se cunosc semifinalele barajului de promovare din cele două serii.

Astfel, în prima manşă, miercuri, 22 mai, FC Bihor va juca în deplasare la ACSO Filiaşi, iar Poli Timişoara va primi acasă replica celor de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii. Returul va avea loc pe terenul echipelor de pe primul loc, la Oradea şi Ghiroda, sâmbătă, 25 mai.

Apoi, învingătoarele din cele două semifinale vor disputa finala pe 1 şi 5 iunie. Aici, ordinea meciurilor urmează să fie trasă la sorţi.

De precizat că la echipa din Filiaşi a fost împrumutat jucătorul clubului FC Bihor Alexandru Andrei Popa, dar conform clauzei dintre cluburi, el nu va avea drept de joc în confruntarea directă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!