După victoria de sâmbătă de pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare, formaţia orădeană de fotbal FC Bihor îşi continuă parcursul din sezonul 2013-2014 al campionatului Ligii a II-a, Seria a II-a, miercuri, când va disputa următorul joc.

Fotbaliştii bihoreni vor evolua la Piteşti, cu începere de la ora 18. Partida, înscrisă în cadrul etapei a IV-a din play-out-ul seriei va opune echipele situate pe locul II, CS Mioveni, cu 23 de puncte, şi locul al III-lea, FC Bihor, cu 22 de puncte.

"Ne aşteaptă un meci foarte, foarte greu miercuri cu CS Mioveni, apoi sâmbătă, vom sta. UTA încă nu a depus armele şi este acolo, în urmărirea noastră. Avem acest ecart de şapte puncte şi sperăm să reuşim să ne îndeplinim obiectivul. (...) Orice rezultat pozitiv ne poate introduce în calculele pe mai departe, să ne îndeplinim acest mini obiectiv, de a mai sări un loc. Ne dorim acest lucru", a declarat antrenorul principal al FC Bihor, Alexandru Pelici.

În vederea jocului de miercuri, de la ora 18, "roş-albaştrii" au plecat spre Piteşti, luni la amiază, au oprit în Sibiu, unde marţi au efectuat un antrenament, după care şi-au continuat drumul spre localitatea argeşeană.

Printre cei care nu au făcut deplasarea se numără S. Ianc şi A. Haş, ambii accidentaţi. De asemenea, nu au fost incluşi în lot nici Zs. Lukacs (trimis să ajute echipa a II-a), Bactăr şi Nichita.

"Mergem cu gândul să obţinem cel puţin un punct la Mioveni. Dacă vom juca aşa cum am făcut-o în meciul cu Satu Mare, cu siguranţă ne putem întoarce cu un rezultat bun", a declarat şi preşedintele FC Bihor, Şerban Morcan.

În cealaltă dispută din etapa a IV-a a play-out-ului Seriei a II-a a Ligii a II-a, miercuri, de la ora 17, la Satu Mare, Olimpia va primi replica arădenilor de la UTA. Minerul Motru, în schimb, va sta.