Fotbaliştii orădeni ai echipei FC Bihor vor disputa sâmbătă următorul joc din campionatul Seriei a II-a a Ligii a II-a. După ce au remizat la Motru, cu Minerul, în precedenta rundă, elevii antrenorului Alexandru Pelici vor întâlni de această dată formaţia Olimpia Satu Mare.

Meciul cu sătmărenii va avea loc cu începere de la ora 11, la Stadionul "Iuliu Bodola", şi va conta pentru etapa a III-a a fazei play-out.

Partida va opune echipele situate pe locul III, FC Bihor, cu 19 puncte, şi prima poziţie a clasamentului, Olimpia Satu Mare, cu 24 de puncte.

După jocurile din sezonul regulat, când "roş-albaştrii" au cedat în faţa sătmărenilor, atât acasă cât şi în deplasare, ei îşi doresc acum să-şi ia revanşa, un rezultat bun în jocul de sâmbătă urmând a le clarifica şi mai mult situaţia în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare.

"Este un alt derby de tradiţie al zonei de vest a ţării. E un meci important, atât pentru noi cât şi pentru suporteri. Ne dorim foarte mult să câştigăm, mai ales că în ultimele două întâlniri Olimpia ne-a luat toate punctele", a declarat preşedintele clubului FC Bihor, Şerban Morcan.

În cealaltă partidă a fazei play-out din etapa de sâmbătă, UTA va primi replica celor de la Minerul Motru, în timp ce CS Mioveni va avea liber.

În faza play-off, în etapa de sâmbătă, de la ora 11, Gloria Bistriţa va primi replica formaţiei FC Olt, în timp ce Metalul Reşiţa se va confrunta cu CSM Rm. Vâlcea, iar de la ora 16, este programat derby-ul dintre ASA Tg. Mureş şi CS Universitatea Craiova.