Formaţia orădeană de fotbal FC Bihor va susţine primele jocuri amicale din această vară în această săptămână, miercuri şi vineri. Astfel, echipa orădeană va disputa miercuri, 30 iulie, de la ora 18, la Sântandrei, jocul din compania formaţiei locale, Crişul.

Cel de-al doilea joc de pregătire va avea loc vineri, 1 august, la sfârşitul cantonamentului, pe Stadionul "Iuliu Bodola", de la ora 10.30, în compania aceleaşi formaţii de ligă a IV-a, Crişul Sântandrei.

Pe de altă parte, cu echipa bihoreană se antrenează în aceste zile şi fundaşul Bogdan Şoca şi atacantul Victor Dobrescu, jucători pe care antrenorul Alexandru Pelici şi-i doreşte în lot, însă se aşteaptă negocierile conducerii clubului cu cei doi pentru transferarea lor.

Tehnicianul "roş-albaştrilor" este mulţumit de cum decurg pregătirile din cantonamentul orădenilor, care, în afară de Stadionul "Iuliu Bodola", se mai antrenează şi în Băile Felix, pentru acumulările fizice. "Am strâns rândurile, atmosfera este bună şi încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru un sezon care se anunţă destul dificil", a declarat Alexandru Pelici.