Echipele bihorene de fotbal din Liga a II-a, FC Bihor şi Luceafărul Felix, şi-au aflat vineri adversarii din noua ediţie a campionatului naţional.

Astfel, în urma tragerii la sorţi a programului din Liga a II-a, FC Bihor va juca în prima etapă, pe 1 septembrie, în deplasare, la Mioveni, cu echipa locală, CS, recent retrogradată din prima divizie.

Luceafărul Felix în schimb va evolua tot cu o echipă din judeţul Argeş, în prima rundă, dar pe teren propriu, în compania celor de la FC Argeş.

Cele două echipe bihorene fac parte tot din seria a II-a, alături de alte 13 formaţii, între care se numără promovatele Corona Braşov, ACS Recaş (ACS Poli) şi Damila Măciuca. Aici au fost repartizate însă şi trei dintre echipele retrogradate din Liga 1: FCM Târgu Mureş, CSU Voinţa Sibiu şi CS Mioveni, aceasta din urmă fiind iertată de penalizarea de 13 puncte pentru nerealizarea baremului.

În etapa a II-a, pe data de 8 septembrie, FC Bihor va evolua pe teren propriu, în compania celor de la Unirea Alba Iulia, iar Luceafărul va juca la Tg. Mureş, cu FCM.

Meciul direct din turul campionatului dintre FC Bihor şi Luceafărul Felix va avea loc pe data de 6 octombrie, în cadrul etapei a VI-a, pe Stadionul Municipal "Iuliu Bodola".


Programul primelor trei etape din Seria a II-a a Ligii a II-a la fotbal:

ETAPA 1 (sâmbătă, 1 septembrie)
Luceafărul - FC Argeş
Damila - FCM Tg. Mureş
Alro - FC Timişoara
Corona - Voinţa Sibiu
Unirea - FC Maramureş
CS Mioveni - FC Bihor
ACS Recaş - UTA
CSM Rm. Vâlcea stă

ETAPA 2 (sâmbătă, 8 septembrie)
FC Argeş - CSM Rm. Vâlcea
FCM Tg. Mureş - Luceafărul
FC Timişoara - Damila
Voinţa Sibiu - Alro
FC Maramureş - Corona
FC Bihor - Unirea
UTA - CS Mioveni
ACS Recaş stă

ETAPA 3 (sâmbătă, 15 septembrie)
CSM Rm. Vâlcea - FCM Tg. Mureş
Luceafărul - FC Timişoara
Damila - Voinţa Sibiu
Alro - FC Maramureş
Corona - FC Bihor
Unirea - UTA
CS Mioveni - ACS Recaş
FC Argeş stă