FC Bihor a revenit din Italia, iar preparativele pentru noul sezon se apropie de final. În turneul de pregătire de la Chianciano Terme, FC Bihor a disputat trei jocuri, pe care le-a şi câştigat: 1-0 cu Hinter Reggio, 2-1 cu Ravenna şi 2-1 cu Fondi, echipe din liga a treia şi a patra italiene.

Iniţial, în cantonamentul din Italia, echipa bihoreană trebuia să joace împotriva a patru adversari, însă, până la urmă s-au disputat doar trei meciuri, FC Bihor ratând amicalul cu echipa Cagliari.

De altfel, singurul meci planificat dinaintea cantonamentului a fost cel cu echipa Ravenna, restul adversarilor fiind schimbaţi în timpul cantonamentului. "A fost un turneu reuşit chiar dacă programul partidelor a diferit de cel pe care îl stabiliserăm la plecare. Echipa s-a mişcat bine şi nu sunt jucători cu probleme medicale", a declarat Cătălin Sărmăşan, unul dintre conducătorii delegaţiei orădene.

Până la debutul campionatului, programat pe 21 august, în deplasare, la Turda, echipa antrenată de Gheorghe Ghiţ va susţine un meci amical în compania colegei de serie, FC Baia Mare. Partida cu maramureşenii se va disputa joi, de la ora 11, pe Stadionul Iuliu Bodola.