După victoria de sâmbătă din campionat, cu Unirea Alba Iulia, componenţii echipei orădene FC Bihor nu au prea mult timp la dispoziţie să se bucure, fiindcă deja marţi, de la ora 16.30, vor disputa la Satu Mare, un nou joc. De această dată elevii antrenorului Gheorghe Ghiţ vor evolua în cadrul competiţiei KO din fotbalul românesc, cum i-se mai spune Cupei României.

Meciul "roş-albaştrilor", cu Olimpia din localitate, are loc în cadrul turului V al Cupei României Timişoreana, fază a competiţiei unde s-au calificat după ce au trecut, la loviturile de departajare, pe teren propriu, de Luceafărul Felix.

"Vom respecta competiţia şi vom încerca să mergem mai departe şi în Cupa României. Vor apărea şi jucători care au evoluat mai puţin, dar important este să facem un joc bun şi să mergem mai departe în această competiţie. Olimpia este o echipă bună de liga a III-a, care are obiectiv promovarea", a declarat Gheorghe Ghiţ, antrenorul FC Bihor.

De precizat faptul că înaintea disputei, nu sunt probleme de lot la FC Bihor, ba dimpotrivă, va reveni fundaşul Oltean.

Plecarea echipei orădene are loc marţi, în ziua meciului, de la ora 13, iar jocul urmând a debuta de la 16.30.

În cazul în care FC Bihor va depăşi şi acest adversar, atunci va obţine calificarea în şaisprezecimile de finală ale competiţiei, unde se va duela cu un adversar de primă ligă.