FC Bihor va susţine cel de-al doilea joc din Grupa C a Cupei României la fotbal, în compania echipei Dinamo Bucureşti pe data de 3 noiembrie, într-o zi de vineri, cu începere de la ora 20:30, după cum a anunţat Federaţia Română de Fotbal, care a făcut de cunoscut programul etapei a doua din faza grupelor Cupei României.

Meciul se va desfăşura la Stadionul „Iuliu Bodola” şi va avea loc astfel la lumina reflectoarelor, fiind cel de-al doilea joc pe care fotbaliştii orădeni îl vor disputa în nocturnă, după duelul din prima etapă cu FCSB.

Ca urmare a faptului că jocul a fost programat pentru vineri, 3 noiembrie, meciul din cadrul etapei a 11-a a campionatului Ligii a III-a, cu Phoenix Buziaş, care iniţial era programat pentru data de 4 noiembrie, la Stadionul „Iuliu Bodola”, a fost amânat şi se va disputa marţi, 7 noiembrie, de la ora 14.


Celelalte partide ale etapei a II-a din Grupa C a Cupei României se vor disputa astfel:

Marţi, 31 octombire, ora 21
Oţelul Galaţi – FCSB
Miercuri, 1 noiembrie, ora 14
SCM Zalău – FC U Craiova

Reamintim că după prima etapă, în clasamentul Grupei C, Oţelul Galaţi şi FCSB au câte 3 puncte, FC U Craiova şi Dinamo, câte un punct, iar FC Bihor şi SCM Zalău, niciun punct.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!