Fotbaliştii de la FC Bihor s-au obişnuit deja în nocturnă şi vor să joace cât mai mult posibil la lumina reflectoarelor. Conducerea clubului orădean a anunţat vineri că meciul cu Poli Timişoara, pe care formaţia FC Bihor îl va disputa pe teren propriu pe data de 18 noiembrie, se va desfăşura în nocturnă.

„Echipa noastră va susţine ultimul joc de pe teren propriu din acest an la lumina reflectoarelor, aşa cum şi-au dorit mai mulţi suporteri roş-albaştri. De altfel, decizia a fost luată ţinând cont şi de doleanţele suporterilor, care au apreciat spectacolul fotbalistic de la jocul cu Phoenix Buziaş, disputat, de asemenea, la lumina reflectoarelor”,a transmis conducerea clubului bihorean, într-un comunicat.

Partida cu Poli Timişoara, care va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 17, la Stadionul Iuliu Bodola, va conta pentru etapa a 13-a a campionatului Seriei a 8-a a Ligii a III-a şi va constitui derby-ul seriei, întrucât se vor întâlni primele două clasate.

Până la acel joc, în acest sfârşit de săptămână (11 noiembrie), de la ora 14, roş-albaştrii orădeni au joc la Lipova, cu echipa locală Şoimii.

Ulterior, după partida cu Poli Timişoara, FC Bihor va mai susţine trei jocuri în acest an calendaristic, dar toate în deplasare. Pe 25 noiembrie va avea partida de la Socodor, iar pe 2 decembrie cea de la Periam. Ambele aceste meciuri se vor desfăşura în cadrul Ligii a III-a. Ultima partidă din 2023 este programată pe 6 decembrie, la Zalău, în Cupa României.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!