Echipa bihoreană de fotbal FC Hidişelul de Sus şi-a început seria jocurilor amicale din această iarnă sâmbătă, la Arad, într-o dispută în cadrul căreia a întâlnit formaţia locală UTA II. Ambele echipe ocupă locul secund în clasamentul Ligii a IV-a, prima în judeţul Bihor, iar cea de-a doua în Arad.

A fost un prim joc de verificare din această iarnă pentru cele două grupări, la finele timpului regulamentar de joc scorul fiind egal 2-2 (1-1).

Bihorenii, antrenaţi de Adrian Iova, nu au putut conta pe serviciile a patru jucători importanţi: Zeno Bundea, fraţii Răzvan şi Cosmin Giura şi Cozac.

Disputa a fost în general echilibrată, gazdele începând mai bine şi dominând lupta de la mijlocul terenului, în timp ce vizitatorii s-au descurcat destul de bine pe contraatac. Spre finalul primului mitan, "galben-negrii" au pus stăpânire pe joc, dar au primit gol la o greşeală defensivă.

În partea a doua, Roland Nagy, antrenorul arădenilor a schimbat toată echipa. Mult mai proaspeţi, sportivii nou pătrunşi în teren au impus un ritm alert şi în cele din urmă, după două tentative eşuate, au trecut în avantaj, 2-1, după ce Delian Cuc restabilise egalitatea pentru Hidişel. De altfel, acesta din urmă este noua achiziţie a celor de la Hidişel şi a lăsat o impresie bună. A mai marcat o dată din penalty şi a iniţiat două bune oportunităţi.

Finalul de joc a fost unul bun pentru oaspeţi, care au ratat, totuşi, două bune şanse prin Ţelepe sau Lascu.

Conform conducătorilor echipei bihorene, cel mai probabil, peste două săptămâni va avea loc partida retur.

La joc au fost prezenţi, pe lângă obişnuiţii suporteri, şi Adrian Pietroi, primarul din Hidişeul de Sus, însoţit de Spiridon Baltsavias, principalul acţionar al echipei.

FC Hidişel: Barabaş - Bulz, Pocean, Ciuciu, Ungur - Lupuţ - Ţepele, Puie, Fărcuţa - Agiurgioaie, Cuc. Au mai jucat: Lascu, Tărău, Beudean, Sundas, Filip şi Rone. Antrenor: Adrian Iova.