Echipa bihoreană de fotbal FC Hidişelul de Sus se descurcă foarte bine în acest început de sezon. Marţi, în turul III al Cupei României, bihorenii s-au impus pe teren propriu, pe Stadionul Comunal din localitate, cu scorul de 2-0 (1-0) în disputa cu arădenii de la Şoimii Pâncota.

Deşi au avut în faţă un adversar dintr-o ligă superioară, Şoimii Pâncota făcând parte din Liga a III-a, pe când FC Hidişel provine din Liga a IV-a, echipa bihoreană a reuşit să-şi domine tactic adversarul şi să câştige la o diferenţă de două goluri, prin reuşitele semnate de Ungur, în minutul 17, şi Fărcuţa, în minutul 65, ultimul din lovitură de la 11 metri.

După ce sâmbătă a câştigat Supercupa judeţului Bihor la fotbal, echipa din Hidişel reuşeşte, astfel, o nouă performanţă, să se califice în turul IV a competiţiei KO din fotbalul românesc.

Formaţia pregătită de Adrian Iova reuşeşte astfel să aducă la Hidişel o echipă de ligă a II-a, ceea ce pentru această formaţie bihoreană până în prezent reprezenta un vis.

Turul al V-lea al a Cupei României, va avea loc pe data de 28 august, când cei de la FC Hidişelul de Sus vor întâlni tot pe teren propriu, o echipă din Liga a II-a, cel mai probabil FC Bihor, fiindcă se va ţine cont de criteriul geografic.


Alte rezultate din turul III al Cupei României la fotbal:

AS Progresul Frătăuţii Vechi (SV) - FCM DOROHOI (BT) 1-2
SCM Petrotub Roman (NT) - CS KASAROM PAŞCANI (IS) 0-2
ACS PĂPĂUŢI (CV) - CSM Moineşti (BC) 5-1
CS SPORTING LIEŞTI (GL) - CS Conpet Cireşu (BR) 2-1
CS INTER CLINCENI (IF) - FC Metaloglobus Bucureşti (B) 2-1
AS Popeşti Leordeni (IF) - SC JUVENTUS BUCUREŞTI (B) 0-2
CS VOLUNTARI (IF) - FCM Dunărea Călăraşi (CL) 11-2
CS BALOTEŞTI (IF) - SC Dinamo 2 SA Bucureşti (B) 2-1
CS Sporting Roşiori de Vede (TR) - FC CHINDIA TÂRGOVIŞTE (DB) 1-3
AS Inter Markus Slatina (OT) - SCM ARGEŞUL PITEŞTI (AG) 0-5
AS ARMATA AURUL BRAD (HD) - FC Caransebeş (CS) 2-1 d.p. (1-1 în 90 de minute)
CS RIPENSIA TIMIŞOARA (TM) - CS Muncitorul Reşiţa (CS) 1-0 d.p. (0-0 în 90 de minute)