Echipele bihorene de fotbal FC Hidişel se întâlnesc miercuri, de la ora 17.30, în meci direct contând pentru faza a II-a a Cupei României.

Echipa din Hidişelul de Sus este câştigătoarea fazei judeţene Bihor a Cupei României, iar în primul tur naţional a învins pe teren propriu formaţia arădeană Naţional Sebiş, cu scorul de 3-1.

În schimb, CS Oşorhei, făcând parte dintre echipele clasate în partea superioară a celor şase serii din sezonul trecut al Ligii a III-a, intră direct în turul al doilea naţional al competiţiei KO din fotbalul românesc şi dispută, cu acest prilej, prima partidă oficială din noul sezon.

Meciul dintre FC Hidişel şi CS Oşorhei se va desfăşura pe stadionul Comunal din Hidişel şi se va disputa într-o singură manşă, pe terenul echipei mai slab cotate.

Dacă după cele 90 de minute regulamentare de joc scorul va fi egal, atunci se va trece la două reprize a câte 15 minute de prelungiri. Dacă şi după 120 de minute de joc egalitatea va persista, atunci departajarea va fi făcută la loviturile de la 11 metri.

Miza este calificarea în turul al III-lea, acolo unde vor juca învingătoarele din cele 35 de meciuri programate în această fază.

Toate partidele din turul II al Cupei României la fotbal debutează miercuri de la ora 17.30, iar printre altele mai cuprind confruntările: Avântul Bârsana - Unirea Dej, Performanţa Alba Iulia - Sănătatea Cluj, Gloria Arad - Şoimii Pâncota, Ripensia Timişoara - Millenium Gearmata sau Aurul Brad - FC Hunedoara.