Formaţia FC Hidişelul de Sus a câştigat Supercupa judeţului Bihor la fotbal, după ce sâmbătă după amiază s-a impus la Oradea, pe Stadionul Municipal "Iuliu Bodola", cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Kinder Junior Paleu.

La pauză, FC Hidişel conducea cu 1-0, iar golurile au fost marcate de Fărcuţa şi Agiurgioaiei, pentru învingători, respectiv de E. Kiss, pentru Kinder.

Partida a fost destul de dinamică, cu ocazii de ambele părţi, însă ceva mai bine s-a prezentat formaţia din Hidişel, care, fără antrenorul Adrian Iova, suspendat, a dominat pe alocuri. Dezamăgitoare de multe ori însă a fost evoluţia celor de Kinder.

În minutul 13, Fl. Neaga a centrat de pe dreapta, iar din 8 metri, Răzvan Fărcuţa, cu o lovitură de cap a izbutit deschiderea scorului.

La 10 minute de la reluare, în minutul 55, portarul echipei din Paleu a respins greşit un balon şutat de pe dreapta şi pe fază Agiurioaiei a dus scorul la 2-0.

Scorul final a fost stabilit însă în minutul 77, când Ervin Kiss de la Kinder a înscris cu o lovitură de cap din 6 metri.

În tribune au fost circa 500 de spectatori, iar cel care a înmânat trofeul la final a fost Emerich Jenei.

"Mi-a plăcut foarte mult jocul, a avut dinamism, a avut faze de poartă şi pot să spun că ambele echipe mi-au plăcut cum au jucat, cu o dorinţă mare de a învinge, dar Hidişelul a avut o zi mai bună astăzi decât Paleul. Felicit ambele echipe şi le urez succes în campionatul care va începe se pare peste o săptămână", a declarat , după partidă, Emerich Jenei, cel care a înmânat trofeul la final.

"Cred că a fost o partidă frumoasă, muncită. Jucătorii şi-au dat silinţa ca să aducă un rezultat bun şi până la urmă ne-am îndeplinit obiectivul pe care ni l-am propus pe anul acesta. Majoritatea jucătorilor sunt muncitori, au un serviciu, lucrează 8 ore, apoi vin să facă fotbal şi o fac din plăcere şi prin efortul şi dăruinţa lor în teren au reuşit aceste rezultate obţinute", a spus, la finalul jocului, şi primarul comunei Hidişel, Adrian Petroi.

Echipa FC Hidişel a evoluat în această partidă în formula: Barabaş - Pocian, Neaga, Trifa, C. Giura, Agiurgioaiei (min. 87 Horvath), S. Ungur (min. 90+3 Keresztesy), Ciuciu, Fărcuţa (80 Zima), Fl. Puie (min. 53 I. Paul) şi Gheorghe Bulz.

De partea cealaltă, Antrenorul Zsolt Muzsnay a trimis în teren echipa: Gheţe - Fitero, Nistor (min. 67 Rogojan), C. Lupuţ, Şîrţ, R. Ştefan, Balea, Balla, V. Mangra (min. 53 Mihuţ), E. Popa şi E. Kiss.

Au arbitrat: Rareş Vidican - Ciprian Danşa şi Bogdan Gireadă. Observatori AJF: Valer Vancea şi Cornel Pantea.