Pentru weekend-ul 1-2 mai, Feeling Dance împreună cu Romexa le propune orădenilor să se familiarizeze cu dansul latino, dar să se şi distreze alături de prieteni.

Astfel, cei de la clubul de dans plănuiesc pe 30 aprilie o petrecere de începere a "weekend-ului latino" la piscina Hotelului Continental, urmată de plecarea sâmbătă, în zori spre Bangeta Ranch, situat la 20 de kilometri de Oradea. Organizatorii au pregătit pentru ieşire partide de fotbal, campionat de volei, concurs de băut bere, campionat de table şi şah, dar şi orice altceva le trece prin cap participanţilor.

După întoarcerea în Oradea, excursioniştii vor avea parte de workshop de dansuri latino, care se va ţine la Lotus Center, dar şi de un party de final de zi.

Cu încălzirea făcută, duminica participanţii vor continua seria cursurilor de dans. Iar de la ora 13, Feeling Dance îi invită pe toţi orădenii la un workshop gratuit în parcarea de la Lotus Center, alături de germanul Peter Fige, numit şi "Musicality man", care le va demonstra şi îi va învăţa să danseze latino.

La aceste evenimente, organizatorii au propus un preţ de 70 de lei, pentru full pass, adică la toate activităţile plănuite, dar şi un preţ de 35 de lei pentru party pass, adică numai la petreceri, fără cursurile de dans.

Cei care vor să petreacă un "weekend" latino pot face confirmări la numărul de telefon 0722.390.145 sau prin email la salsaoradea@yahoo.com, până pe 25 aprilie.