Soprana Felicia Filip a fost capul de afiş al unui spectacol inedit, dat miercuri seara pe scena Teatrului Regina Maria, în scop caritabil.

Alături de Opera Comică pentru Copii din Bucureşti, instituţie pe care o conduce, Felicia Filip a pregătit un spectacol cu muzică, dans, teatru şi poveşti potrivit atât pentru copii cât şi pentru părinţii acestora.

"Artiştii prezenţi la Oradea şi-au rupt din timpul lor pentru a fi alături de aceşti copii care au nevoie de iubire. Este un fel de a atrage atenţia că în jurul nostru se află copii, se află oameni, care au nevoie de ajutor. Nu trebuie să fim numai acolo unde toată lumea dă buluc, nu trebuie să fim mereu în prim-plan. În aceste zile agitate, prioritatea noastră ar trebui să fie copiii" a spus Felicia Filip într-o conferinţă de presă ce a precedat evenimentul.

Merită precizat faptul că artiştii prezenţi la Oradea au participat la eveniment pro-bono, fiindu-le asigurate doar transportul, cazarea şi masa.

Spectacolul a fost privit de o sală plină de orădeni dornici să susţină Asociaţia SOS Autism prin strângerea de fonduri pentru continuarea programelor acesteia, care-i ajută pe copiii şi tinerii care suferă de această afecţiune.

Suma totală strânsă din vânzarea de bilete şi din sponsorizări va fi făcută publică de Asociaţia SOS Autism în zilele următoare.