Paraşutistul austriac Felix Baumgartner (46 de ani) a vorbit despre relaţia cu vedeta de televiziune Mihaela Rădulescu (45 de ani), pe care o descrie drept "o persoană adorabilă", precizând că nu s-a distrat atât de mult cu nicio altă femeie.

Prezent în România pentru a participa la maratonul caritabil Wings for Life World Run, Felix Baumgartner a acordat un interviu postului Antena Stars în care a vorbit la superlativ despre Mihaela Rădulescu, alături de care are o relaţie de mai bine de şase luni. Sportivul a mărturisit că aceasta este o femeie "foarte exigentă", dar alături de care se distrează mult.

"Mihaela Rădulescu este o femeie care ştie foarte bine ce vrea. Îmi place (Mihaela Rădulescu – n.red.) şi îmi doresc să aflu cât mai multe despre ea şi despre ţara ei. Am cunoscut-o pe sora ei. Are o familie frumoasă. Mihaela este o persoană adorabilă. Este foarte bine organizată, puternică, ştie foarte bine ce vrea, mă distrez mult în preajma ei. Nu am fost niciodată cu o femeie cu care să mă distrez atât de mult. Dar, în acelaşi timp, iubeşte provocările şi este foarte exigentă", a povestit Baumgartner pentru Antena Stars.

Întrebat dacă vedeta de televiziune este autoritară în relaţia cu el, paraşutistul a dezvăluit râzând că el este "şeful": "Nu face pe şefa cu mine probabil pentru că ştie că eu sunt şeful. Uneori încearcă, iar eu îi dau şansa să fie şefă pentru că acest lucru o face fericită, dar în majoritatea timpului eu sunt şeful".

Într-un alt interviu, acordat postului Pro TV, austriacul i-a transmis Mihaelei că o iubeşte "din tot sufletul", deşi a recunoscut că nu au vorbit niciodată despre o posibilă nuntă, întrucât nu este sigur că doreşte să se căsătorească vreodată. Totodată, acesta a privit-o pentru prima dată evoluând la masa juriului "Românii au talent", mărturisind că este "ciudat" să o vadă pe micile ecrane deoarece "arată diferit".