"Am dureri mari pe care încerc să le controlez cu medicamente. Infecţia este asemănătoare cu cancerul. Singura modalitate de a scăpa de ea este să renunţ la implanturi", spune Sheyla Hershey, a cărei infecţie fatală a fost descoperită în timpul unei operaţii în care vroia să-şi mărească din nou sânii.

Pentru că e în pericol de a-şi pierde viaţa, brazilianca cu mărimea 38 KKK la sutien, va renunţa la silicoanele ei mărite în numeroase operaţii, potrivit The Sun.

"Chirurgii îmi dau şanse 80 la sută să păstrez unul dintre sâni, dar dacă voi pierde unul atunci renunţ la amândoi. Şansele să-i pot păstra pe amândoi sunt de 10-20 la sută", a spus Sheyla.

Blonda, în vârstă de 30 de ani, a mărturisit: "Chirurgii îmi dau şanse 80 la sută să păstrez unul dintre sâni, dar dacă voi pierde unul atunci renunţ la amândoi. Şansele să-i pot păstra pe amândoi sunt de 10-20 la sută".

Sheyla este obsedată de operaţii estetice. Şi-a făcut de asemenea liposucţie şi şi-a operat nasul. Tânăra a ajuns în Cartea Recordurilor din Brazilia cu cei mai mari sâni.