Descoperire macabră, în ajun de An Nou, în Șuncuiuș. Oana Gabrian, femeia în vârstă de 85 de ani care a fost dată dispărută înainte de Crăciun a fost găsită moartă, într-o râpă din pădure.

Bătrânica a plecat în seara de 19 decembrie, în jurul orei 18, din centrul pentru persoane vârstnice din Şuncuiuş, unde era internată. Sâmbătă, la 13 zile de la dispariție, a fost găsită într-o râpă din pădurea care înconjoară satul, în apropiere de Izbucul Izbândiș. 

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri şi poliţie.

"Sâmbătă, 31 decembrie a.c., în jurul orei 12.50, într-o pădure din localitatea bihoreană Şuncuiuş, a fost găsit corpul neînsufleţit al femeii de 85 de ani, care, la 19 decembrie a.c., plecase voluntar dintr-un centru rezidenţial pentru persoane vârstnice din Şuncuiuş. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, a  transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Deocamdată, polițiștii nu au suspiciuni ca femeia să fi fost victima vreunei infracțiuni. Oamenii legii vor continua cercetările, pentru a stabili cum anume a plecat femeia din azil și cum a murit.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!