Firma de lenjerie Lane Bryant plănuia să lanseze o reclamă care o prezintă pe Ashley Graham, un model cu bust generos, într-un desu roşu, însă şefii de la postul ABC au refuzat să o difuzeze.

"Nu au difuzat-o pe motiv că bustul modelului e prea mare, dar nu credem că ăsta e motivul. Este clar vorba de o discriminare a femeilor cu sânii mari", a declarat purtătorul de cuvânt al firmei.

Reclama de 25 de secunde o înfăţişează pe Ashley îmbrăcată în lenjerie sexy pregătindu-se pentru o ieşire. Având forme voluptoase, modelul ar fi deranjat prin sexualitatea ei. "Noua noastră reclamă reprezintă senzualitatea femeilor cu forme care au mai mult de arătat decât modele slabe", a mai spus reprezentantul companii Lane Bryant.

Şi Fox a refuzat să difuzeze reclama în timpul emisiunii American Idol, dar au fost de acord până la urmă să o dea în ultimele zece minute ale show-ului.

"Nu credeam că aceste posturi care difuzează reclame pentru Victoria's Secret sau Playtex nu vor înţelege viziunea diferită a frumuseţii", a conchis purtătorul de cuvânt al firmei de lenjerie.