O femeie de 48 de ani a fost la un pas de moarte, luni, după ce a căzut, din greşeală, în fântâna din gospodăria ei din Biharia. După un apel la 112, la adresa indicată au fost mobilizate de urgenţă două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Pompierii bihoreni au salvat-o, dar misiunea lor nu a fost deloc uşoară, pentru că fântâna este adâncă de 6 metri şi cu un diametru redus, de 60 centimetri.

"Astfel, pentru a accede la victimă, unul dintre servanţi, asigurat de ceilalţi pompieri militari mobilizaţi la faţa locului, a coborât în puţ, asigurând victima în vederea extragerii, după care, cu ajutorul cordiţelor de salvare şi altor accesorii din dotare, pompierii militari au reuşit să o aducă la suprafaţă, salvându-i astfel viaţa", a declarat, marţi, căpitanul Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana.

Femeia a fost scoasă conştientă din fântână, dar cu multiple escoriaţii şi contuzii, şi a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea.