O femeie a fost reţinută, vineri seară, în complexul comercial Mega Mall Pantelimon din Capitală, după ce a lovit poliţiştii chemaţi de o angajată a magazinului care a reclamat că aceasta şi-ar fi agresat copilul.

Potrivit site-ului adevarul.ro, vineri, în jurul orei 20, prin apel la 112, o angajată a unei societăţi dintr-un complex comercial din Sectorul 2 a sesizat că o femeie îşi agresează copilul minor şi că la momentul în care i-a atras atenţia a avut un comportament violent şi faţă de ea. Un echipaj de poliţie a mers acolo să vadă ce s-a întâmplat.

"La momentul în care s-au apropiat de persoana reclamată, aceasta fiind însoţită de mai mulţi cunoscuţi, aceasta a refuzat să se legitimeze, a încercat să plece, iar când poliţiştii au insistat, femeia l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre ei. A fost imobilizată, moment în care l-a muşcat de picior pe celălalt agent. A fost condusă la secţia de poliţie pentru audieri. Copilul a fost preluat de prietenii femeii şi ulterior, în scurt timp, de bunici", a anunţat Poliţia.

Individa a fost ridicată cu forța din complex şi dusă la poliţie. După audieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria sector 2 a dispus reţinerea persoanei în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, mai arată sursa citată.

Scena a fost surprinsă de vizitatori ai mall-ului, iar unul dintre ei a şi filmat întreaga scenă, susținând că polițiștii au fost prea agresivi cu femeia în cauză.

"Abuzurile Poliţiei Române!!! Au lăsat copilul minor de circa 4-5 anişori în grija unor străini... copilul de frică a urinat şi striga o bate pe mami au lovit-o .... pentru o ceartă între 2 femei .... vă rog share să vadă toată lumea totul. S-a întâmplat la Mega Mall Pantelimon", a scris acesta pe Facebook.

Copilul a fost preluat de prietenii femeii şi ulterior, în scurt timp, de bunici, a precizat Poliţia.