Probabil din lipsă de subiecte sau de invitaţi de marcă din sfera politică, gazda emisiunii "Sinteza Zilei", Mihai Gâdea, a ales să discute alături de celebri moderatori Mircea Badea, Daniel Buzdugan, Mhai Morar şi Mircea Radu, despre sexul frumos.

Bărbaţii au fost provocaţi să dezvăluie publicului preferinţele personale în mateie de celebrităţi feminine, frumoase şi cu personalitate. Astfel, Mihai Morar consideră că Monica Bellucci şi Sienna Miller, sunt în topul femeilor demne de admirat. Buzdugan a fost de părere că din spaţiul autohton Camelia Şucu şi Marie-Rose Mociorniţa sunt pe primele locuri.

Cât despre vedetele de talie internaţională, Monica Bellucci conduce clasamentul urmată îndeaproape de Gwyneth Paltrow. Pentru Mircea Radu, femeia perfectă o constituie Grace Kelly urmată de Romy Schneider şi indianca Aishwarya Rai. Mircea Badea a apelat la istorie pentru a întregi topul femeilor frumoase.

După Raquel Welch (69 ani), vedetă a anilor '70 şi prima Bond Girl, Ursula Andress, astăzi în vârstă de 73 de ani, se pare că Badea a râmas plăcut impresionat de actriţa americană Rebecca Romijn Stamos, de Olga Kurylenko , ultima Bond Girl, şi nu în ultimul rând, de faimoasa starletă Jenna Jameson.