Nu bine s-au stins ecourile Festivalului de Teatru Scurt, şi ERA Park Oradea vine din nou în întâmpinarea iubitorilor acestei arte.

Festivalul de teatru care preia numele complexului comercial se va desfăşura în perioada 8 octombrie - 18 decembrie şi va aduce în sala de evenimente o serie de piese de teatru, pentru cei mari şi cei mici, de la mai multe trupe de teatru, atât din Oradea cât şi din ţară.

Sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 19, orădenii sunt invitaţi la piesa "Cafeneaua", susţinută de Teatrul mic din Sibiu, pentru ca o săptămână mai târziu, respectiv pe 15 octombrie, de la ora 11, micuţii să revadă celebra piesă "Hansel şi Gretel", de data aceasta în interpretarea actorilor orădeni de la Trupa Arcadia.

În week-end-urile care urmează, Teatrul mic din Sibiu revine pe scena de la ERA Park. Pe 22 octombrie, de la ora 19, actorii sibieni vor interpreta piesa "Doi pe un balansoar", iar pe 29 octombrie, de la ora 16, îi vor invita pe iubitorii de teatru la spectacolul "Clowniada", parte a programului de Halloween de la Era Park.  

De reţinut că intrarea este liberă pentru toată lumea şi pe toată durata festivalului.

Vă mulţumim că ne sunteţi alături şi vă invităm să vă bucuraţi de teatru alături de noi!

Mai multe informaţii referitoare la programul complet al festivalului găsiţi pe site-ul centrului comercial www.era-oradea.ro!