Peste 50 de expozanți din domenii precum apicultură, astrologie, numerologie ori reflexoterapie vor fi prezenți în perioada 6 - 8 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea la evenimentul denumit Equilibrum Fest.

Potrivit unui comunicat transmis de organizatori, acesta va fi un festival complex dedicat terapiilor alternative și stilului de viață sănătos.

„Scopul evenimentului este de a crește gradul de informare a publicului larg asupra acestui vast domeniu al terapiilor alternative. Partea educativă va fi acoperită prin conferințe, iar la standuri publicul va avea parte de sedințe demonstrative”, se arată în comunicat.

Equilibrum Fest va aduna peste 50 de expozanți și conferențiari internaționali în domenii precum apicultură, astrologie, ayurveda, acupunctură, chiropractică, citirea genelor, cristaloterapie, homeopatie, numerologie, reflexoterapie, terapie acces bars și altele.

Pentru cei care doresc să simtă pe propria piele beneficiile terapiilor alternative, organizatorii pun la dispoziție posibilitatea de a testa diverse metode și produse cosmetice prezentate în cadrul târgului. La standuri, curioșii vor avea posibilitatea de a discuta direct cu specialiști în domeniu.

Equilibrum Fest, al cărui motto este „Sănătos îți stă mai bine”, va fi deschis din 6 până în 8 octombrie între orele 10 - 20, la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea. Programul complet va fi publicat în următoarele zile pe pagina de Facebook a festivalului.

Accesul se va face pe bază de bilete, care vor putea fi cumpărate la prețul de 15 lei / zi la fața locului, iar abonamentele pe toate cele trei zile, la prețul de 30 de lei, pot fi cumpărate online, de pe platforma iabilet.ro.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!