Scena Teatrului Regina Maria a fost gazda celei de a VIII-a ediții a Festivalului de muzică pop pentru copii și adolescenți „Star Vivere Music Revolution”, în perioada 25-26 august 2023.

Cele peste 80 de momente artistice din cadrul concursului au fost susținute de copii și adolescenți, cu vârste între 5 și 21 de ani, veniți din mai multe orașe din țară: Baia Mare, Roman, Piatra Neamț, Botoșani Iași, Onești și Moinești, la Timișoara, Cluj, Buzău, Craiova, Sibiu, Arad, Oradea, Pitești.

Concurenții, care au participat solo sau în grupuri, au fost jurizați de nume prestigioase ale showbiz-ului din România.

„De la Crina Mardare, cel mai în vogă vocal coach, antrenoarea vocilor de la Xfactor și mai nou al personajelor transformate în cadrul show-lui de la Antena 1 - Te cunosc de undeva, la Dan Manoliu de la Televiziunea Română, căroră li s-au alăturat Cezar - The Voice, Uddi, artist interpret, câștigător Xfactor România, compozitorul Mihai Alexandru, Doina Elena Bentu, organizatoarea Ursulețul de Aur, Bogdan Păun, regizorul primului videoclip realizat în premieră în România cu ajutorul inteligenței artificiale, Mihaela Tatu și Alina Sorescu”, au precizat organizatorii Asociației Star Vivere.

Festivalul a fost dotat cu diverse premii, cum ar fi dulciuri, rechizite, gadgeturi, cărți, iar grand prix-ul în valoare de 1000 de euro a fost câștigat de Delia Andreea Racu din Onești.

După concurs, în cadrul Galei, artiștii Uddi, Cezar The Voice, Alina Sorescu, precum și grupul Vivere au susținut recitaluri, încheind astfel o nouă ediție de succes „Star Vivere Music Revolution”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!