Actori şi voluntari ai trupei Arcadia, costumaţi în personaje de basm sau mânuind păpuşi, au ieşit, vineri seara, la o paradă a personajelor de basm prin centrul Oradiei.

În acest fel a fost promovat Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia, care se desfăşoară în această perioadă cu invitaţi de seamă. Copiii au fost încântaţi de alaiul colorat de personaje şi au primit steguleţe cu denumirea festivalului.

Acesta continuă sâmbătă, de la ora 11, la Sala Arcadia, unde Hepp Trupp din Ungaria va juca spectacolul "Cei trei purceluşi".

Duminică, tot de la ora 11, la Sala Arcadia, "Pinocchio" îşi începe lunga călătorie, plină de peripeţii şi ispite, spre şcoală, locul unde îşi poate îndeplini visul de a deveni un băieţel adevărat. 

Festivalul mai durează până pe 10 iunie, incluzând, în perioada 4-8 iunie, ateliere de creaţie şi activităţi în aer liber ţinute la Cetate de Organizaţia Naţională Cercetaşii României.

Bilete pentru spectacolele din festival se mai găsesc la agenţia Teatrului şi pe biletmaster.ro.

Citește și: Festival de poveste: Ediţia a V-a a Festivalului de Teatru pentru Copii Arcadia aduce la Oradea poveşti cu tâlc şi personaje haioase