După aproape o lună plină cu spectacole şi evenimente dedicate celor mai mici dintre orădeni, Festivalul de teatu pentru copii Arcadia, ajuns la ediţia a treia, se va încheia în acest weekend.

Vineri, 24 iunie, de la ora 18, la Sala Arcadia, magicienii Eduard şi Bianca, vor susţine spectacolul "O lume magică",  unde totul devine posibil, iar fantezia nu are graniţe. Intrarea va fi liberă în limita locurilor disponibile.

Sâmbătă, 25 iunie, de la ora 11, la Sala Mare a Teatrului Regina Maria, cei mici sunt poftiţi să-l cunoască pe Bau Bau în spectacolul intitulat sugestiv "Cui i-e frică de Bau Bau?". Curajoşii de la Teatrul de Animaţie Ţăndărică din Bucureşti au descoperit că înfricoşătoarea făptură este de fapt prietenoasă.

În fine, duminică, 26 iunie, de la ora 11, Teatrul Ion Creangă din Bucureşti, va juca o poveste românească la Sala Mare a Teatrului Regina Maria. Este vorba despre "Spaima zmeilor". "Vom călători până dincolo de zare, unde ne vom întâlni cu zmei năbădăioşi, dar simpatici foc. După ce îi învingem pe micii încurcă-lume şi salvăm omenirea, ne vom întoarce surâzători pe Pământ pentru un ropot de aplauze aşa cum se cuvine talentului", au anunţat organizatorii.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 19:00, iar în weekend între orele 10:00-13:00. Bilete se pot cumpăra şi online pe biletmaster.ro.

Citeşte pe aceeaşi temă: Lumea copiilor, în Cetatea Oradea: Show cu baloane uriaşe de săpun şi concert Ada Milea (FOTO / VIDEO)