Primul weekend al lunii septembrie aduce Festivalul Distracţiei la ERA Park Oradea! Sâmbătă şi duminică, în 4, respectiv 5 septembrie, cei mici, dar şi cei mari sunt invitaţi la o petrecere de pomină.

Parcarea centrului comercial din Calea Aradului nr. 62 se va transforma într-un veritabil parc de distracţii, care va pune la dispoziţia doritorilor activităţi şi aparate de joacă diverse, de la tir cu puşca şi bungee jumping, până la carusel, pistă dodgem, tobogane gonflabile, bărcuţe sau chiar roata norocului.

Cum nu se putea fără mâncare şi muzică bună, pe platou va fi amenajată şi o zonă cu food-truck-uri, unde se vor putea servi atât gogoşi greceşti, cârnaţi, kurtos kalacs, cât şi îngheţată şi ceaiuri Crazzy Bubble.

Cele mai aşteptate momente, concertele Ami şi Dorian Popa, se vor desfăşura în ambele zile de la ora 18: Ami sâmbătă, iar Dorian duminică. Este important de ştiut că, pentru a evita aglomeraţia, accesul în perimetru se va face începând cu ora 16.

Nu uitaţi, respectarea măsurilor anti-Covid este obligatorie, astfel că vă rugăm să păstraţi distanţa şi să respectaţi condiţiile de acces la evenimente!

Concret, minorii vor fi exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol.

Adulţii, însă, trebuie să deţină documente care să ateste una dintre cele 4 condiţii: fie că sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, fie deţin un rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore, fie au un rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore, sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Atenţie, verificarea documentelor se va face la intrarea în perimetru şi pe baza actului de identitate!

Masca de protecţie este obligatorie pentru toţi participanţii cu vârsta de peste 5 ani.

"Intrarea este liberă pentru toată lumea, iar distracţia o aducem noi. Vă aşteptăm, aşadar!", au transmis reprezentanţii ERA.