A treia ediție a Festivalului Internațional Enjoy Music 2023 va avea loc în Băile Felix la finalul acestei săptămâni, între 31 august - 2 septembrie, în parcarea de lângă ștrandul Apollo.

Invitați vor fi Aurelian Temișan, Luminița Anghel, Monica Anghel, Ionel Tudor, Ovidiu Anton, Nico, Andrei Tudor, Marco Brusati și Zorica Ninković. Aceștia vor face parte din juriu, condus de maestrul Andrei Tudor, dar vor da și recitaluri pe parcursul evenimentului.

Prezentatoare va fi Monica Davidescu.

În festival s-au înscris peste 100 de participanți din România, Croația, Italia, Serbia și Republica Moldova. În fiecare zi de concurs va avea loc câte o probă de creație și un recital.

Astfel, joi, de la ora 17.30 este programată deschiderea oficială, cu probele de concurs la categoriile de vârstă: 4-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani și 11-12 ani. Seara, de la ora 21, vor susține un recital Enjoy Music, Ovidiu Anton, Monica Anghel și Aurelian Temișan.

Vineri, 1 septembrie, vor avea loc probele de concurs pentru categoriile de vârstă 13-14 ani, 15-16 ani și 17-19 ani. „O noutate este proba de creație, urmată de recitalul Enjoy Music condus de Ovidiu Lazăr, iar, de la 21.30, de concertul susținut de Luminița Anghel, Nico, Lil Rose și Anđela Ninković”, menționează organizatorii într-un comunicat al Episcopiei greco-catolice.

Sâmbătă, va avea loc un masterclass de prezență scenică, de la ora 10, urmat de Gala Laureaților, de la ora 18.

Premiile Festivalului sunt în valoare de aproximativ 40.000 lei, iar Trofeul Festivalului este o sesiune de compoziție la una dintre cele mai mari case de producție din România.

Festivalul este organizat de Asociația „Enjoy Music” a Episcopiei Greco-Catolice de Oradea, în parteneriat cu TVR1, TVR2, Primăria Sânmartin, Asociația de Promovare a Turismului în Stațiunile Băile Felix și Băile „1 Mai” și Liceul Tehnologic „Felix” Sânmartin.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!