Fetiţa de un an şi jumătate aruncată de mama ei, fostă grefieră la Curtea de Apel Oradea, dintr-un taxi pe podul Grant din Capitală a fost externată, sâmbătă dimineaţă, de la Spitalul "Marie Curie" din Bucureşti şi a plecat spre casă, alături de tată şi de unchiul ei.

Copilul, tatăl şi fratele mamei au plecat cu un autoturism spre un sat de lângă Timişoara, scrie mediafax.ro.

Tatăl fetiţei a fost audiat, vineri, la Poliţia Capitalei, acesta declarând pentru aceeaşi sursă că, din iulie, femeia îl sună şi îi spune că el vrea să ucidă copilul şi că pune oameni să o urmărească şi să o otrăvească pe micuţă.

Radu Ovidiu Bugariu a fost audiat timp de trei ore la sediul Poliţiei Capitalei, unde a dat mai multe informaţii despre Aniţa Bar, femeia cu care, spune el, a avut o relaţie de două luni şi jumătate.

La ieşirea de la audieri, Radu Ovidiu Bugariu a declarat că a cunoscut-o pe fosta grefieră pe internet şi că în timpul celor două luni şi jumătate s-a întâlnit cu aceasta de patru sau cinci ori, timp în care femeia nu i-a spus niciodată numele ei adevărat.

Pe de altă parte, mama micuţei mai rămâne încă internată la Spitalul "Alexandru Obregia". "Pacienta a fost internată prin camera de gardă prin procedură nonvoluntară, potrivit legii sănătăţii mintale", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului "Alexandru Obregia", dr. Rodica Năstase.

Femeia este sub supraveghere, fiind evaluată psihologic şi psihiatric. De vineri, ea primeşte medicaţia specifică diagnosticului "episod psihotic acut". "Ea confirmă că are antecedente psihiatrice personale din 2010. Mai mult, a spus că atunci i s-a recomandat tratament, însă l-a întrerupt total, fără aviz medical, întrucât a considerat că s-a făcut bine", a mai spus dr. Năstase.

(Sursa: Mediafax)