Fetiţa în vârstă de un an şi jumătate care în urmă cu două săptămâni a fost aruncată dintr-un taxi de mama ei, o orădeancă care a lucrat ca grefieră la Curtea de Apel Oradea, pe Podul Grant din Capitală, este dusă de tatăl ei, începând de miercuri, la o creşă din Timişoara, scrie Gandul.info.

După incident, fetiţa a fost luată de către tatăl ei, Radu Ovidiu Bugariu, cu care nu mai locuise până atunci, şi a fost dusă într-un sat de lângă Timişoara, unde bărbatul locuieşte singur. Acesta a lucrat timp de zece ani ca învăţător, dar acum nu mai are un loc de muncă.

În prima zi când micuţa a fost dusă la creşă bărbatul a povestit presei că fetiţei îi este greu să se obişnuiască fără mama ei şi plânge frecvent de dorul acesteia.

"În primele zile de după incident, copilului i-a fost greu să se obişnuiască, mai ales că, timp de un an şi jumătate, trăise numai cu mama. Acum s-a mai obişnuit, dar are încă momente când plânge după aceasta", a spus tatăl fetiţei.

Radu Ovidiu Bugariu nu a reuşit până acum să ia legătura cu mama copilului, Antiţa Bar, care în urma incidentului a fost internată sub pază la Spitalul "Alexandru Obregia" din Bucureşti.

"Ştiu că fraţii ei i-au trimis nişte haine, pentru că, la spital, nu avea cu ce să se îmbrace. De altfel, rudele au încercat să-i ducă îmbrăcăminte şi atunci când au venit la Bucureşti, a doua zi după incident, însă poliţiştii le-au spus că nu se poate", a mai spus bărbatul.

Femeia, în vârstă de 40 de ani, a plecat în 11 octombrie cu trenul la Bucureşti, împreună cu fetiţa ei de un an şi jumătate. Ajunsă în Capitală, de la Gara de Nord femeia s-a urcat cu copilul într-un taxi, iar când a ajuns pe Podul Grant a deschis portiera şi a aruncat-o pe fetiţă din maşină.

Copilul a scăpat cu viaţă şi a fost internat cu escoriaţii faciale şi un traumatism cranio-cerebral minor. Mama a fost reţinută de poliţiştii Serviciului Omoruri, care au internat-o la Spitalul "Alexandru Obregia", în condiţiile în care aceasta avea tulburări de comportament evidente, iar după primele verificări a reieşit că este luată în evidenţă ca suferind de afecţiuni psihice.

Citeşte pe această temă: Delir pe Grant: Fosta grefieră care şi-a aruncat copilul din taxi, o nebună fără tratament şi Grefiera care şi-a aruncat fetiţa din taxi a anunţat tatăl prin e-mail de existenţa copilului