O fetiţă în vârstă de 11 ani a fost rănită, după ce a fost lovită de un autoturism Chevrolet care a depăşea o autogunoieră a RER, vineri înainte de prânz, pe strada Cazaban.

Potrivit agentului principal Ioana Lascău, de la Biroul de Presă al Poliţiei Bihor, accidentul s-a petrecut la ora 11.25. "Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Vadu Crişului, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în municipiul Bucureşti, încălcând marcajul longitudinal linie continuă simplă, a depăşit o autoutilitară de transport gunoi, oprită pentru colecatea deşeurilor. Aştfel a acroşat cu oglinda retrovizoare dreaptă o minoră de 11 ani din Oradea, care s-a angajat în traversarea carosabilului prin loc nemarcat şi fără să se asigure", a explicat Lascău pentru BIHOREANUL.

La faţa locului a sosit un echipaj al SMURD, care i-a acordat primul ajutor copilei şi a transportat-o la spital, deoarece, deşi conştientă, aceasta acuza dureri de picior, existând suspiciunea unei fracturi. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.