O fetiţă în vârstă de 8 ani a ajuns cu răni serioase la spital, după ce a fost acroşată de o autoutilitară al cărei şofer s-a făcut nevăzut.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, evenimentul rutier s-a produs marţi după amiază, în jurul orei 18.10, în localitatea bihoreană Ineu.

"Un bărbat de 32 de ani, din localitatea Şimleul Silvaniei, judeţul Sălaj, în timp ce conducea o autoutilitară cu care tracta o remorcă, a acroşat cu partea dreaptă a remorcii o minoră localnică de 8 ani, care se deplasa pe partea carosabilă, iar apoi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei. Acesta a fost depistat cu operativitate de poliţiştii Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Oradea, la aproximativ 30 minute de la producerea accidentului rutier, pe DN 76, raza localităţii bihorene Hidişelul de Jos", arată comunicatul.

Fetiţa s-a ales cu răni serioase, fiind transportată la Urgenţe, pentru îngrijiri. "Pacienta a fost internată la secţia de Chirurgie pediatrică a Spitalului Municipal, cu fractură de femur", a declarat BIHOREANULUI dr. Dacian Juca, purtătorul de cuvânt al Unităţii de Primire a Urgenţelor şi SMURD Bihor.

Şoferul care a accidentat-o a fost reţinut de poliţiştii rutieri pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. El s-a ales cu dosar penal, ancheta fiind continuată sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.