În vârstă de doar 9 ani, Tania Demian a cucerit juraţii show-ului „Românii au talent”. În ediția difuzată vineri seara, micuța orădeancă a prezentat un moment de balet și dans contemporan, reușind, cu mișcări grațioase și totodată dificile, să-și asigure prezența în etapa următoare a concursului.

Tania, care activează în clubul Fit Dance Oradea, și-a dorit să fie „lebăda neagră”, așa că și-a rugat mama să o dea la balet, a spus Pavel Bartoș, când a prezentat-o pe dansatoarea din Oradea.

În discuțiile cu cei patru jurați de la „Românii au talent” – Andra, Andi Moisescu, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur – Tania a spus că baletul este pasiunea ei de „când eram mică”. Ea a fost și protagonista unui moment amuzant, când le-a povestit juraților că a schimbat sala în care făcea cursuri căci inițial nimerise într-una unde „mirosea a picioare nespălate”.

Invitată de gazde să-și prezinte momentul, Tania Demian a adoptat o ținută artistică și a impresionat prin coregrafie și prin expresivitate. 


(captură video Pro TV)

„Mă bucur că vorbesc cu un copil, cu Tania de 9 ani, și apoi când începe să danseze se transformă. Văd un profesionist, pare un om cu experiență de ani de zile pe scenă, nu mai văd copilul acela emoționat. Este incredibil, mi se face pielea de găină. Iubesc emisiunea asta că-mi oferă astfel de senzații, de sentimente, și-ți mulțumesc din suflet”, i-a spus Andra. 

Andi Moisescu a remarcat apoi „ce maturitate au copiii din ziua de astăzi”: „Sigur că aici vedem niște vârfuri, dar nivelul de maturitate pe care-l văd eu pe scenă este incredibil. Acum îmi dau seama că ea nu glumește când spune «când eram mică»...”. 

În fine, Mihai Bobonete a dat verdictul: „Din partea noastră ai patru de «da» și mergi în următoarea etapă...”, pe care Tania l-a primit voioasă, bucurându-se totodată de aplauzele spectatorilor. 


(foto: Facebook / Românii au talent)

Tania Demian are în palmares, printre alte premii, un titlu de campioană mondială la dans contemporan, obținut într-o competiție desfășurată la Viena. Orădeanca a mai concurat la „Românii au talent” și în 2021. 

VEZI MOMENTUL TANIEI, AICI!

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!