Veşti bune în cazul fetiţei în vârstă de 10 ani care a fost lovită pe o trecere de pietoni pe strada Clujului. În ciuda impactului puternic, copila are leziuni minore şi viaţa ei nu este în pericol.

"Fetiţa a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, o contuzie la nivelul coloanei cervicale şi o contuzie genunchi, cu zgârieturi. A rămas internată la Spitalul Municipal pentru supraveghere", a precizat, marţi, pentru BIHOREANUL dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD Bihor.

Accidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 13.50, la intersecţia Străzii Clujului cu strada Aiudului, iar şoferul care a lovit-o pe fetiţă este cercetat acum de poliţiştii rutieri.

"Un bărbat de 45 de ani din Tileagd, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia străzii Dragoş Vodă, spre localitatea Oşorhei, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor. Astfel a accidentat o minoră de 10 ani din Oradea, care se angajase în traversarea părţii carosabile pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător", a precizat subcomisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Accidentul a stârnit revoltă în mediul online, după ce un locuitor din zonă a făcut publice imaginile şocante ale impactului. Din înregistrare se vede clar cum micuţa se afla pe trotuar şi aştepta să treacă. După ce patru maşini nu i-au acordat prioritate, cea de-a cincea, care circula pe banda 1, a încetinit pentru a opri, fetiţa începe să treacă, însă o maşină deschisă la culoare, care circula în viteză pe banda 2, a lovit-o în plin. S-a rostogolit de câteva ori în aer, iar apoi a căzut pe şosea.