Fetiţa în vârstă de 9 ani din Bihor implicată în accidentul feroviar petrecut vineri în apropierea localităţii Negreni din Cluj s-a stins pe patul de spital din Târgu Mureş, în noaptea de vineri spre sâmbătă, scrie presa clujeană.

Ea fusese transportată acolo cu un elicopter SMURD, după tragicul accident în care a fost implicată alături de mama ei de 36 de ani şi fratele de 15 ani, care se afla la volanul unui Suzuki înmatriculat în Bihor, în momentul în care un tren i-a lovit în plin.

Mama copiilor a decedat la locul accidentului, iar băiatul de 15 ani a fost transportat în comă la Spitalul de Pediatrie din Cluj-Napoca. Medicii au reuşit să-l stabilizeze, dar este în continuare în stare gravă.

"Fetiţa a decedat în cursul nopţii. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Oricât au încercat medicii să-i administreze sânge a fost în zadar pentru că sângera difuz de peste tot", a declarat pentru ZiarulClujean.ro purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Târgu Mureş.

Corpul micuţei a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Târgu Mureş pentru necropsie. Familia locuia în Munteni.

Citeşte pe aceeaşi temă: O orădeancă a murit, iar cei doi copii ai ei sunt grav răniţi după ce maşina lor a fost lovită de tren