O fetiţă în vârstă de 8 ani din Oradea a ajuns în comă, la spital, după ce a fost lovită de maşină pe strada Meiului, de lângă Parcul Salca.

Accidentul s-a produs joi în jurul orei 13.20. "Un bărbat de 29 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism (VW Touran n.r.), pe direcţia strada Nufărului spre cartierul Velenţa, a accidentat o minoră de 8 ani, din Oradea, care, fiind nesupravegehată, s-a angajat în traversarea carosabilului în fugă, fără să se asigure şi prin loc nepermis, din partea stângă a direcţiei de deplasare a autoturismului", a declarat BIHOREANULUI comisarul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Copila a fost transportată de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean.

"Fetiţa avea un traumatism cranio cerebral sever, fiind în comă profundă, intubată şi ventilată mecanic. De asemenea, a suferit şi o contuzie de şold", a declarat dr. Liciniu Venter, managerul SAJ.

Potrivit dr. Hadrian Borcea, şeful UPU – SMURD Bihor, micuța este în stare foarte gravă. "A necesitat suport ventilator, are leziuni multiple la cap, torace şi abdomen, şi a fost transportată direct în sala de operaţii", a precizat medicul.

Minora a rămas internată la secţia de Terapie Intensivă. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.