După trei victorii importante în campionatul Ligii Naţionale, baschetbaliştii de la CSM U Oradea vor disputa marţi seară, cu începere de la ora 20, un nou joc din FIBA EuroChallenge. Este vorba despre meciul retur cu kazahii de la BC Astana.

Partida dintre CSM U Oradea şi BC Astana, care va conta pentru etapa a IV-a a Grupei D din competiţie, se va desfăşura în Arena "Antonio Alexe" şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

După trei etape, formaţia orădeană se află pe ultimul loc în grupă, fiind învinsă de fiecare dată în cele trei jocuri susţinute, în primul dintre ele chiar pe terenul adversarei din această săptămână.

Totuşi, antrenorul Cristian Achim susţine că poate obţine victoria în jocul cu kazahii, chiar dacă şansele de calificare sunt infime. "Este o competiţie europeană şi noi o respectăm. Prin construcţia mea, nu pot să abordez alt joc decât la victorie şi avem şanse să câştigăm", a declarat tehnicianul formaţiei CSM U, amintind că "suntem în cea mai grea grupă din competiţie".