Asociaţia Pyramid Learning Center (PLC) organizează sâmbătă, în parteneriat cu Asociaţia Pedalăm, Rotary Club Oradea Insignis şi cu secţia de polo a CSM Oradea, evenimentul sportiv caritabil denumit "Fii erou! Schimbă vieţi!", al cărui scop este strângerea de fonduri pentru activităţile desfăşurate la PLC cu copii diagnosticaţi cu autism, ADHD, sindrom Down, întârziere în limbaj, întârziere în dezvoltare etc.

La baza sportivă Ioşia se va organiza un concurs de alergare pentru copii şi unul pentru adulţi, în timp ce pe traseul Oradea - Sântandrei se va ţine o tură de ciclism. Banii se strâng din taxa de participare pe care o plătesc cei înscrişi, şi anume 100 de lei pe probă în cazul adulţilor, respectiv 50 de lei pe probă în cazul copiilor. 

Evenimentul va debuta la ora 09. Vor avea loc probe pentru copii cu vârste de 4-5 ani (care vor da o tură de teren), 6-7 ani (două ture de teren, 1.280 m), 8-9 ani (trei ture, 1.920 m), 10-11 ani (patru ture, 2.560 m), 12-14 ani (cinci ture, 3.200 m), respectiv 15-18 ani (şase ture, 3.840 m). 

Probele pentru adulţi vor fi: alergare pe 4.480 metri (7 ture teren), respectiv alergare pe 7.040 metri (11 ture teren). 

Tura pe biciclete va începe de la baza sportivă Ioşia şi va ajunge până în Sântandrei, mergând pe pista special amenajată pentru ciclişti. 

Organizatorii au precizat că fiecare participant va primi un tricou personalizat specific evenimentului, sponsorizat de Tehno Trafic. Premiile pentru proba 1 adulţi vor fi sponsorizate de sala de fitness Fit4U cu câte un abonament. Premiile pentru proba 2 adulţi vor fi sponsorizate de sala de fitness Heredeu Gold Gym cu câte un abonament. De asemenea, copiii vor avea parte de premii surpriză, iar participanţii la tura pe biciclete vor avea parte de câte o surpriză din partea Asociaţiei Pedalăm.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!