Vineri, la Roma, Italia şi Turcia vor deschide Campionatul European de fotbal, unul atipic, întrucât trebuia să se joace anul trecut!

Din cauza pandemiei însă, EURO 2020 se joacă anul acesta, iar accesul spectatorilor va fi limitat. Ediţia aceasta, spre deosebire de precedentele, se va juca pe întreg continentul.

Da, România nu va fi la EURO, de aceea Mozzart încearcă din nou să facă această competiţie interesantă pentru jucătorii săi şi să ofere oportunităţi pentru câştiguri mari.

Ca întotdeauna, Mozzart Bet a pregătit multe surprize ...

CELE MAI MARI COTE DIN LUME

În fiecare zi, bookmakerii Mozart Bet pregătesc jucătorilor surprize plăcute sub formă de meciuri promoţionale la care se oferă cele mai mari cote din lume. Nici această practică nu se va schimba pe durata EURO 2020 - urmăriţi oferta în fiecare zi şi profitaţi de ocazie pentru a juca biletul cu cele mai mari cote de pe planetă.

RATEZI ŞI CÂŞTIGI

Câştigă 2.000 lei în fiecare zi în perioada EURO 2020 cu Mozzart Bet! Tot ce trebuie să faci este să PIERZI BILETUL!

Cum este posibil? Îţi vom explica în rândurile următoare!

Tot ce trebuie să faci este să incluzi un meci de la Euro 2020 pe biletul tău. În fiecare zi a Campionatului European, biletul cu cea mai mare cotă la un meci ratat îţi poate aduce 2.000 lei. Biletul trebuie să conţină cel puţin patru evenimente care se joacă în ziua respectivă, iar un meci de pe bilet trebuie să fie din EURO 2020. Cota totală a biletului nu include cota din evenimentul ratat.

În cazul în care doi sau mai mulţi participanţi au un bilet câştigător cu aceleaşi cote cele mai mari, jucătorul al cărui bilet este plasat primul are prioritate.

BUCURAŢI-VĂ DE FOTBAL

Poate că vulturii România nu a găsit o cale spre Campionatul European, dar suntem siguri că întreaga naţiune va sărbători fiecare gol marcat în campionat, deoarece pentru fiecare gol Mozzart donează 300 de lei în scopuri umanitare.

Aşadar, între 11 iunie şi 11 iulie, aveţi toate motivele să vă bucuraţi de goluri!

VARIANTE NOI DE PARIERE

În perioada premergătoare EURO 2020, Mozzart a îmbogăţit şi oferta de jocuri de fotbal, aşa că acum puteţi juca un bilet cu multe combinaţii noi. De exemplu, I0-1 şi II0-1 (golurile totale vor fi cel mult unul în prima şi cel mult unul în a doua repriză), sau GG & I1 + (Ambele echipe înscriu minim un gol pe meci şi se va înscrie cel puţin un gol în prima repriză) ... Desigur, cotele pentru noile variante de pariere sunt mari şi le veţi recunoaşte în oferta Mozzart printr-o culoare specială pe site-ul mozzartbet.com.

24 PE BILET, 24 ÎN PACHET

Joacă la Mozzart Bet pe perioada campionatului european de fotbal şi poţi câştiga un bax de 24 de cutii cu bere!

Este premiat cu câte un bax de bere conţinând 24 de cutii orice bilet câştigător jucat online, cu o miză minimă de 5 lei şi o cotă totală minimă de 24, pe care să se regăsească cel puţin un meci de la Euro 2020.

OFERTE SPECIALE

Dacă îţi plac jocurile speciale, Mozzart este locul potrivit pentru tine în această vară. Cine va câştiga Campionatul European, cine va fi eliminat în grupă, cine va înscrie, cine va câştiga, câte goluri se vor marca... Puteţi paria pe toate astea la Mozzart Bet şi puteţi încasa câştiguri fabuloase.

Joacă la EURO pe Mozzart Bet! Fii învingător!

(advertorial)