O nouă ediţie a campaniei "Mă creşte singură" a fost lansată de Fundaţia Pro Valoare alături de Group West şi Lotus Center. Fundaţia Pro Valoare, care a făcut o tradiţie din a ajuta persoanele tinere şi talentate, vine astfel în sprijinul mamelor tinere care au "talentul" de a-şi creşte singure copiii.

"Mă creşte singură!" este o campanie socială de strângere de fonduri al cărei scop e ajutorarea mamelor care îşi cresc singure copiii şi care oferă şansa unui Crăciun fericit pentru mame şi copii deopotrivă. Campania se desfăşoară între 15 noiembrie şi 16 decembrie, iar în această perioadă femeile care sunt în situaţia de a-şi creşte singure copiii (cu vârsta maximă de 7 ani) sunt invitate să se înscrie la Biroul de Informaţii din Lotus Center pentru a primi un ajutor.

"Iniţiatorii campaniei au alocat deja o sumă de 50.000 lei ca bază de pornire, restul de bani urmând să fie colectaţi de la toţi doritorii care pot participa la strângerea de fonduri până la data de 30 noiembrie, data la care va avea loc un eveniment în care se va anunţa suma totală ce s-a strâns pe durata acestei campanii. Banii vor ajunge în perioada 11-16 decembrie la mamele înscrise, la timp pentru a face un cadou frumos copiilor şi de a aduce un zâmbet pe feţele mămicilor de Sărbători", se arată într-un comunicat al centrului comercial. 

În 2009 prin campania "Mă creşte singură" au fost ajutate 240 de mame cu cei 70.500 lei care au fost strânşi. Pentru mai multe informaţii, Pro Valoare şi Lotus Center au pus la dispoziţie numărul de telefon 0259/436.022, adresa de email: marketing@lotus-center.ro şi Biroul de informaţii al Lotus Center, unde puteţi consulta regulamentul campaniei.