Cu peste 18 milioane de unități construite, Volkswagen Polo este una dintre cele mai de succes mașini compacte din lume și poate fi acum comandată prin D&C Oradea. Cea de-a sasea generatie Polo ni se prezinta acum mai dinamica si mai atragatoare, pentru a continua povestea de succes a modelului.

Între timp, Volkswagen a reconfigurat pachetele de specificații: configuratorul începe acum cu versiunea Polo și continuă cu Life, Style și R-Line. Chiar și modelul de bază, Polo, se mândrește acum cu o gamă semnificativ mai largă de echipări standard.

Noul Polo utilizează tehnologii care anterior au fost disponibile numai în clase superioare de autovehicule. De exemplu, sistemul opțional de asistență IQ.DRIVE Travel Assist. Disponibil pentru prima dată în clasa Polo, acesta reunește noul ACC predictiv (tempomat adaptiv) și sistemul Lane Assist - oferit acum ca standard la fiecare model Polo - pentru a crea un sistem de asistență care permite conducerea parțial automatizată.

Cert este că ar trebui să vă străduiți din greu să găsiți o altă mașină din această clasă care să ofere o gamă atât de inovatoare de sisteme de asistență precum Polo. Noile faruri IQ.LIGHT LED matrix sunt un alt element tehnologic cheie al modelului Polo; acest sistem de iluminare interactiv a fost utilizat pentru prima dată la SUV-ul de lux Touareg.

Noul Polo poate fi comandat la preț începând de la 13.837 EUR (preț fără TVA) pentru configuratia 1.0 l TSI / 70 kW (95 CP). De asemenea, modelul poate fi achiziționat prin programul Rabla Clasic, beneficiind de prima de la stat de 7500 de lei.

Pentru alte detalii și oferte personalizate D&C Oradea îți stă la dispoziție pe mail la pkw@dcvw.ro, la tel: 0259 47 88 47 și în showroom-ul de pe Calea Clujului, nr 287.

(advertorial)